top of page

Upcoming trip from December 7 to 11, 2022

Keep Them Warm


In april zijn wij met een groep van 9 studenten in Oekraïne geweest om ingezamelde producten te brengen, humanitaire hulp te bieden en 18 vluchtelingen een weg naar Nederland te bieden. De oorlog in Oekraïne duurt nu al maanden voort en het einde is nog niet in zicht. Het is vanuit deze groep tijd voor een nieuwe en absoluut grotere actie: wij roepen het studenteninitiatief ‘Keep Them Warm’ in het leven! Met dit initiatief hopen wij opnieuw zo veel mogelijk geld op te halen om Oekraïne te ondersteunen.


Van 7 tot 11 december 2022 reist er weer een groep af naar de Pools/Oekraïense grens om ingezamelde producten te brengen. Na onze vorige reis hebben wij nauw contact met hulporganisaties in Polen en Oekraïne die deze producten weer gericht naar recent bevrijde steden en het oorlogsfront zullen brengen. Dit zal een start zijn van een langdurig en grootschalig studenteninitiatief waarmee we in de komende tijd maandelijks die kant op hopen te gaan. Alle hulp is hard nodig!


Hoe kan jij helpen?


1) Doneer!


We hebben donaties nodig voor ‘elektriciteitsvervangers’ (heaters, powerbanks, hoofdlampen) en voedselpakketten! Van onze partners hebben wij vernomen dat dit het hardst nodig is. Met behulp van uw donatie kunnen wij deze producten grootschalig inkopen. Alle kleine beetjes zijn welkom, en het doorsturen van dit bericht natuurlijk ook! Je kan doneren via de onderstaande link: https://lnkd.in/e9s9Gips

Of doneer direct naar: NL10 RABO 0319525635 t.n.v. M.P. Bruintjes


2) Zelf helpen!


Wij willen met ‘Keep Them Warm’ langduriger verschillende projecten oppakken en daarvoor zijn altijd handen nodig! Denk aan fundraiser evenementen, supermarkt acties, en zelf ritten maken naar de Pools/Oekraïense grens. Wil jij helpen? Mail naar: keepthemwarmukraine@gmail.com en volg @keepthemwarm op Instagram en blijf op de hoogte!


Voor andere ideeën en/of vragen zijn wij uiteraard ook te bereiken op het bovenstaande email adres!17 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page